Smještaj

Hotel Mövenpick Zagreb nalazi se u Zagrebu, svega 1 km udaljen od mjesta održavanja turnira - Rebuy Stars cluba. Hotel sadrži fitness-centar, besplatno privatno parkiralište, zajednički salon i terasu. Ovaj hotel s 4 zvjezdice također ima bar. Gostima objekta dostupni su recepcija otvorena 24 sata, usluga prijevoza iz/do zračne luke, posluga u sobu i besplatan WiFi.

Klimatizirane hotelske sobe sadrže radni stol, aparat za pripremu kave, minibar, sef, TV ravnog ekrana i vlastitu kupaonicu s tušem. U sobama objekta Mövenpick Zagreb dostupni su ručnici i posteljina.

Doručak se poslužuje svakog jutra te uključuje bife, vegetarijanska i veganska jela. U objektu se nalazi restoran koji u ponudi ima jela mediteranske kuhinje, jela s morskim plodovima i odreske. Na zahtjev su dostupna vegetarijanska jela i jela bez glutena.

Arena Zagreb udaljena je 5,6 km od objekta Mövenpick Zagreb, a Botanički vrt u Zagrebu 5,9 km. Najbliža zračna luka, Zračna luka Franjo Tuđman – Zagreb, udaljena je 9 km od hotela.

Svi posjetitelji turnira slobodni su kontaktirati direktno Mövenpick Zagreb hotel radi smještaja putem e-mail adrese hotel.zagreb@movenpick.com
Prilikom rezervacije pozovite se na WDF Croatian Open pikado turnir uz promotivni kod: DARTS

Izdvojeni proizvodi